A Csatatér
3 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
A Csatatér
Itt csapnak össze az univerzum hősei.
A hozzászólást The One összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 24, 2009 5:15 pm-kor.
Re: A Csatatér
Ha akar valaki velem párbajozni,az nyugodtan jöhet!
Dragoon Kapitány- Hozzászólások száma : 171
Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 20.
Én szivesen vállalom. Kell egy kis lazulás barátok közt
Solaris- Hozzászólások száma : 120
Csatlakozás ideje : 2008. Oct. 19.
Hát akkor lazuljunk:
Solaris kihívott egy kis baráti erőösszemérésre. Amolyan tréning jelleggel, de komolyan vesszük mindketten a dolgokat. Tekintettel arra, hogy Solaris nem psyker, megpróbálok csak a testi erőmre hagyatkozva csatázni, bár a villanás maga elég lenne arra, hogy ha nem is simán, de megnyerjem a csatát. Őszintén szólva szívesen csatáznék egyet Kennel, megnéznénk, kinek van nagyobb arzenálja a természetfeletti erőkből. De félretéve ezeket, beléptünk az arénába. Solaris előszedte a fegyvereit, és is felkaptam az Energiakarmot. Nagyot fújtam.
-Kezdhetjük?
Solaris kihívott egy kis baráti erőösszemérésre. Amolyan tréning jelleggel, de komolyan vesszük mindketten a dolgokat. Tekintettel arra, hogy Solaris nem psyker, megpróbálok csak a testi erőmre hagyatkozva csatázni, bár a villanás maga elég lenne arra, hogy ha nem is simán, de megnyerjem a csatát. Őszintén szólva szívesen csatáznék egyet Kennel, megnéznénk, kinek van nagyobb arzenálja a természetfeletti erőkből. De félretéve ezeket, beléptünk az arénába. Solaris előszedte a fegyvereit, és is felkaptam az Energiakarmot. Nagyot fújtam.
-Kezdhetjük?
Egymással szemben álltunk, Drag felvette a Karmot, én pedig pörditettem 2-t a Kardon.
-Kezdhetjük.-mondta Drag.
-Akkor felőlem is mehet.- és kicsit hatásvadászan végighúztam a kard egyik felét a földön, az pedig szikrázott.
-Na ez most nevelőhatású lesz- hülyéskedtem Dragonnal. Persze igazából megölni nem tudnám. Túl régóta ismerem. Azzal lassan de magabiztos tekintettel elindultam felé...
-Kezdhetjük.-mondta Drag.
-Akkor felőlem is mehet.- és kicsit hatásvadászan végighúztam a kard egyik felét a földön, az pedig szikrázott.
-Na ez most nevelőhatású lesz- hülyéskedtem Dragonnal. Persze igazából megölni nem tudnám. Túl régóta ismerem. Azzal lassan de magabiztos tekintettel elindultam felé...
Solaris picit keménykedett, és lassan elindult felém. Ha igazi ellenség lenne, már küldtem volna rá a legpusztítóbb támadásaimat, de ezúttal csak saját kútfőből küzdök.
-Lássuk.- én akartam kezdeményezni. Csigalassúsággal elindultam felé, majd hirtelen ritmust váltottam, és nekirohantam. A felsőtestére céloztam, de úgy, hogy ha ő is üt, akkor levédhessem, viszont akkor nem tudom majd megtámadni. Mindenesetre meglendítettem a kezem, és célba vettem a páncélját.
-Lássuk.- én akartam kezdeményezni. Csigalassúsággal elindultam felé, majd hirtelen ritmust váltottam, és nekirohantam. A felsőtestére céloztam, de úgy, hogy ha ő is üt, akkor levédhessem, viszont akkor nem tudom majd megtámadni. Mindenesetre meglendítettem a kezem, és célba vettem a páncélját.
Dragoon jön, lát, csak nem biztos hogy győzni fog. Nem akartom blokkolni a támadást. hátrébbléptem lehajoltam, és megvártam míg a keze elmegy felettem. Utána támadok. Nem fogok felsőtestre célozni, csak a lábaira és a karjára. Én nem látok az emberen belülre nem tudom mit találok el.
Solaris nagyon magabiztos volt, egyszerűen lehajolt, amivel alaposan meglepett. Aztán támadott. Persze, mint mindig, azonnal jelzett a villanás, hogy mi fog történni. A kard egyenesen a lábam felé tartott. Kikerülhettem volna, de úgy döntöttem, psyt nem használok. Mindössze kicsit elfordítottam a lábam, hogy a penge ne telibe kapjon, és ne tudjam egy hétig használni a lábam. Így is megütött, amit alaposan megéreztem. Felszisszentem.
-Ez fájt....de most én jövök!-mint a villám , máris lesújtottam.
-Ez fájt....de most én jövök!-mint a villám , máris lesújtottam.
Az aréna közepén két harcos esett egymásnak. Senki sem volt a láthatáron, de néhány pillanattal később megjelent egy furcsa alak és érdekfeszítve figyelte a küzdelmet.
Éreztem, hogy néznek egy pillanatra nem figyeltem oda, és Dragoon már repült felém. Ezt még nem láttam. Csak azt éreztem, hogy kapok egy pofont amitől két lépést arrébb botorkálok.
-Óó f**k the s**t!-Figyelmen kívül hagytam a látogatót, és megpróbáltam Dragra koncentrálni. Nekirugaszkodok, megtámastom a kardom, előrelendülök vele, lábbal Dragoon felé.
-Óó f**k the s**t!-Figyelmen kívül hagytam a látogatót, és megpróbáltam Dragra koncentrálni. Nekirugaszkodok, megtámastom a kardom, előrelendülök vele, lábbal Dragoon felé.
A támadásom hatásos volt, eltaláltam Solarist. Még szerencse, hogy az Energiakarom nem vágta át a páncélját. Mivel a Karom ereje a használt psy energiájától függ, legyengítettem, most épphogy csak sebeznék bvele, ha belevágnám valakibe. A villanás jelezte, hogy valami idegen mászkál errefelé. Nem volt időm alapsan feltérképezni hogy ki lehet, mert épp harcoltunk. Solaris megtántorodott, de már jött is az újabb csapás.
-Ez nem lesz nehéz....-átugrottam a lábát. Csak egyvalamiről feledkeztem meg: hogy két lába van! Úgy elbuktatott, konkrétan kirúgta a lábam, hogy még ha csak rágondolok is fáj. Taknyoltam egy nagyot.
-Affranc....de most megibnt én jövök.-odabukfencezek Solaris lába felé, és hirtelen felugorva megtámadom.
-Ez nem lesz nehéz....-átugrottam a lábát. Csak egyvalamiről feledkeztem meg: hogy két lába van! Úgy elbuktatott, konkrétan kirúgta a lábam, hogy még ha csak rágondolok is fáj. Taknyoltam egy nagyot.
-Affranc....de most megibnt én jövök.-odabukfencezek Solaris lába felé, és hirtelen felugorva megtámadom.
Dragoon akrobatának készül csak még gyakorolnia kell. Elbuktatom, ő felugrik. Most éberebb voltam a Kardot a mellkasom elé téve kivédtem a támadást és csak feszültünk egymásnak farkasszemet nézve. Fordítottam egyet a kardon, és ellöktem Dragot magamtól. most nem támadtam rá, Csak vártam a reakcióját
Solaris kivédte a csapásomat. Eddig azt hiszem nagyon jó a harc, én speciel nagyon élvezem. Solaris nem támadott.
-Már megint én....-a kard még mindig Sol mellkasa előtt volt. Belevágtam az Energiakarmot a Kardjába. Ennyi időre felerősítettem a pengéket. Beleszorult a kardba az Energiakarom, de a kardnak semmi baja nem lett, nem akartam tönkretenni a kardját. Egyébként is, szól Kennek, és visszanimálja, vagy a harc után a lángoló kezeimmel meghegesztjük Szóval beleszorult a Karom a kardba. Összeszedtem minden erőmet, és egy hatalmas lendülettel megpróbálom elcsavarni. Ha szerencsém van, vagy mellkason, vagy fejbe kapja Solaris cimborámat...
-Már megint én....-a kard még mindig Sol mellkasa előtt volt. Belevágtam az Energiakarmot a Kardjába. Ennyi időre felerősítettem a pengéket. Beleszorult a kardba az Energiakarom, de a kardnak semmi baja nem lett, nem akartam tönkretenni a kardját. Egyébként is, szól Kennek, és visszanimálja, vagy a harc után a lángoló kezeimmel meghegesztjük Szóval beleszorult a Karom a kardba. Összeszedtem minden erőmet, és egy hatalmas lendülettel megpróbálom elcsavarni. Ha szerencsém van, vagy mellkason, vagy fejbe kapja Solaris cimborámat...
Egymásnak feszültünk fegyverrel. Drag próbálta fordítani a karmát, én nem ellenkeztem mentem vele, és elugrottam. Ahogy felmérem a helyzetemet, észreveszem az orrnyergemből folyó vért. Nem annyira nagyon, de észrevehető karcolás díszelgett a képemen keresztül.~F**k you~. Elkezdtem pörgetni a kardot, és úgy mentem Drag felé. Ezzel a húzással felélénkített.
Sikeres volt a tervem, Solarist picit felingereltem. A kardját pörgetve jött felém. Erre csak annyit csináltam, hogy az Energiakarmot magam elé tartva nekirohantam. Az a tervem, hogy a Karmot a forgás útjába teszem, ezzel megállítom, és már vágok is.
Pörgetem a Kardot, Drag pedig belenyúl. Kicsit erősebben kellett volna pörgetni, mert sikerült megállítania. A keze ütésre lendül, ezt már nem engedhettem hogy eltaláljon. Egy break táncmozdulattal, megpróbáltam levenni a lábáról a terhelést, és a földre tenni.
-Abbüdös....-ennyire futotta, és már feküdtem is. Olyan hasast vágtam, hogy csak úgy csattant. Elismerem, ez tényleg nagyon jó húzás volt. Nemhiába öreg róka már az én Solaris cimborám, tud egyet s mást. De én se szégyenkezhetek....hasonfekvésből egy nindzsás mozdulattal felugrottam, pördültem egy gyorsat, és már vágtam is....hogy betalál-e azt nem tudhatom....
Kibuktatom, azt hittem már sikerül valamit elérnem, de ez a gyerek túl mozgékony hozzám. Pörög a levegőbe, meg ilyen olyan amolyan mozdulatok. Most is mintát vágott a páncélomba. Mostmár muszály volt nekem is csapni valami isteneset. El is kezdtem...
Solaris páncélját találta a csapásom. Ő se hagyta ám magát. Elkezdett egy olyan mozdulatsort, hogy szinte követni alig bírtam. Az egyik pillanatba még pördült jobbra-balra, a másikban a karmot majdnem leszaggatta a kezemről a csapásával, a harmadikban meg el is talált.....lett egy szép kis lyuk a felkaromon....persze csak a páncélban. A páncél anyaga szerteszét volt szakadozva. Mintha egy varrott textíliát szétszaggattak volna.
-Azannya...nem is gondoltam hogy egy lánckard ilyen erős...ja persze, a tuningolt motorok. Akkor megint én jövök.-kicsivel nagyobb erőn volt az Energiakarom, több energiát vezettem bele. Éppen csak annyit, hogy a páncélt átvágja, de ne jusson el a testig. Elkezdtem rohanni Solaris felé. Felugrottam, a levegőben egy Chuck Norrisos mozdulattal megpördültem(csak rúgás nélkül)//Csákk Norrisz 4evaa!! // és már vágtam is. Ugyanoda céloztam, ahova én kaptam az ütést.
-Azannya...nem is gondoltam hogy egy lánckard ilyen erős...ja persze, a tuningolt motorok. Akkor megint én jövök.-kicsivel nagyobb erőn volt az Energiakarom, több energiát vezettem bele. Éppen csak annyit, hogy a páncélt átvágja, de ne jusson el a testig. Elkezdtem rohanni Solaris felé. Felugrottam, a levegőben egy Chuck Norrisos mozdulattal megpördültem(csak rúgás nélkül)//Csákk Norrisz 4evaa!! // és már vágtam is. Ugyanoda céloztam, ahova én kaptam az ütést.
Drag szaladt felém, karmot bekészitve. Láttam rajta, hogy ez erősebb lesz, kicsit elmosódott a levegő körülötte. A karomra támadt. Nem lett volna nehéz kikerülni, ha lassabban csinálja. De nem, ő jött mint valami gepárd. A mozdulat megvolt részemről is, csak nem elég gyorsan. A karomról megint leszaggatott egy cafat ruhát, az meg csak csüngött rajtam. Jobbnak láttam a levágom mert hátráltatna. A jobb kezem védelem nélkül maradt. Ugy döntöttem átállok védekezésre, mert az ellentámadásai előbb utóbb az összes ruhát leszaggatják rólam.
Az utolsó támadásommal kicsit kirojtoztam Solaris ruháját. De lassan kezdtem fáradni, kis pihenésre volt szükségem, hogy megint teljes erővel harcolhassak. Solaris beállt védekezni.
-Hmmmm....ez így nem lesz jó. Akárhogy támadnám, nagy valószínűséggel kivédené, aztán meg egyből visszatámadna. Jól megszívnám....hadd jöjjön ő.
-Hmmmm....ez így nem lesz jó. Akárhogy támadnám, nagy valószínűséggel kivédené, aztán meg egyből visszatámadna. Jól megszívnám....hadd jöjjön ő.
//-.-"//Drag nem vette a fáradtságot egy új támadásra. Látszott, hogy fárad. Ahhoz képest én elég jl elvoltam. Mit tesz sok év gyakorlata? Most csak fél kezembe fogtam a kardot, a másik kezemre is szükség volt a támadáshoz. Nekiszaladtam, és most a hátam mögött szúrtam a karddal, aztán átvettem a másik kezembe, és azzal folytattam a támadást. Ez annyiból állt, hogy egy vízszintes csapást indítottam el.
Nem csalódtam Solarisban, jött ő magától. Duplán támadott. Az első támadást még hárítottam, egyszerűen az útjába tettem a Karmot, és már blokkolva is volt....na de arra nem számíthattam, hogy még egyszer támad...a villanás persze jelzett, de egyrészt nem akartam rá hagyatkozni, másrészt meg időm nem lett volna hárítani, olyan gyorsan jött.
-Abbbüdös...-már estem is hanyatt. A hasi páncélzatomon lett egy akkora vágás, hogy az ujjam belefért. Még a bőrt is felsértette, szerencsére nem volt súlyos, épp csak karcolt.
-Húúú vazze ezzel meg is ölhettél volna...-erre válaszolnom kellett. Igen ám, de hogy? Testcsellel!
Feltápászkodtam, vigyorodtam egyet, a Karmot készenlétbe helyeztem, és már szaladtam is. Mikor nagyjából 2-3 méterre leszek Solaristól, hirtelen kitérek jobbra, ha szerencsém lesz, a Kardját felém helyezi. Egy pördüléssel visszafordulok, és lendületből vágok.
(hogy el tudd képzelni, valami olyasmi, mint mikor a kézilabdázó egy testcsellel lefordul a védőjéről. vagy ugyanez fociban...)
-Abbbüdös...-már estem is hanyatt. A hasi páncélzatomon lett egy akkora vágás, hogy az ujjam belefért. Még a bőrt is felsértette, szerencsére nem volt súlyos, épp csak karcolt.
-Húúú vazze ezzel meg is ölhettél volna...-erre válaszolnom kellett. Igen ám, de hogy? Testcsellel!
Feltápászkodtam, vigyorodtam egyet, a Karmot készenlétbe helyeztem, és már szaladtam is. Mikor nagyjából 2-3 méterre leszek Solaristól, hirtelen kitérek jobbra, ha szerencsém lesz, a Kardját felém helyezi. Egy pördüléssel visszafordulok, és lendületből vágok.
(hogy el tudd képzelni, valami olyasmi, mint mikor a kézilabdázó egy testcsellel lefordul a védőjéről. vagy ugyanez fociban...)
//Nem tom miaz. nem szoktam nézni. am magadba beszélsz, vagy csak gondolatba mondod a szöveget?//
Hát kiszaggattam a páncélt... nem egészen fostos, de még jó. Feltápászkodott, aztán vágott egy vigyort~Most szaggattam szét a páncélod amibe majdnem kipurcantál és még röhögsz is?~ Szalad felém, én pedig magam elé vettem a kardot átlósan. Ha előlről jön akkor igy bármit csinál lecsapom. De nem elölről jött...épp le akartam kólintani, mikor kikerült. Pont a jobbik karomra vágott. Arra amelyiken nem volt páncél... Most, hogy gyönyörű minták diszitették a karomat, és alig birtam forgatni a kardot, a karomból pedig folydogált a vér, úgy éreztem hamar le kell csapnom. De pihennem kellett.
Hát kiszaggattam a páncélt... nem egészen fostos, de még jó. Feltápászkodott, aztán vágott egy vigyort~Most szaggattam szét a páncélod amibe majdnem kipurcantál és még röhögsz is?~ Szalad felém, én pedig magam elé vettem a kardot átlósan. Ha előlről jön akkor igy bármit csinál lecsapom. De nem elölről jött...épp le akartam kólintani, mikor kikerült. Pont a jobbik karomra vágott. Arra amelyiken nem volt páncél... Most, hogy gyönyörű minták diszitették a karomat, és alig birtam forgatni a kardot, a karomból pedig folydogált a vér, úgy éreztem hamar le kell csapnom. De pihennem kellett.
(az uccsó mondat neked volt egy kis segítség, de így mindegy )
Ahhoz képest, hogy Solaris felsőtestét akartam eltalálni, a lendület továbbvitt, és a karját találtam el - ismét...
Solaris kicsit lelassult, de korántsem dőlhettem hátra. pihennie kellett, de nekem is.
-ha használhatnék psyt most könnyű dolgom lenne....nem akarok keménykedni, de hamar vége lenne...de így...-gondolkoztam. Éreztem, hogy támadnom kell, most megfoghatom Solarist. Megpróbálok a háta mögé kerülni, és onnan bevinni egy találatot..
Ahhoz képest, hogy Solaris felsőtestét akartam eltalálni, a lendület továbbvitt, és a karját találtam el - ismét...
Solaris kicsit lelassult, de korántsem dőlhettem hátra. pihennie kellett, de nekem is.
-ha használhatnék psyt most könnyű dolgom lenne....nem akarok keménykedni, de hamar vége lenne...de így...-gondolkoztam. Éreztem, hogy támadnom kell, most megfoghatom Solarist. Megpróbálok a háta mögé kerülni, és onnan bevinni egy találatot..
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.